BeezWraps

BeezWraps

Naast donaties heeft stichting Limoenz ook inkomsten door de verkoop van Beezwaps. Dit is een duurzaam alternatief voor afdekfolie. De volledige opbrengst van de verkoop van de Beezwraps- pakketten en de workshops die we geven om ze te leren maken gaat naar de stichting.

Het bijenwasdoekje kun je na gebruik afspoelen onder de koude kraan. Even laten drogen en je gebruikt het opnieuw.


Wat zijn Beezwraps?

Deze bijenwasdoekjes gebruik je keer op keer. Het is een duurzaam alternatief voor afdekfolie. Pak er je crackers of boterhammen in voor werk, verpak je kaas of dek er je saladeschaal mee af. Kruiden houd je langer vers in een bijenwasdoekje.

Leg het doekje over de schaal, verwarm met je handen de plekken waar je wilt dat het doekje gevouwen wordt. Het doekje is zelfklevend blijft in die vorm staan, waardoor het goed afsluit.

Het bijenwasdoekje kun je na gebruik afspoelen onder de koude kraan. Even laten drogen en je gebruikt het opnieuw. De doekjes bevatten jojobaolie die een antibacteriële werking heeft, je kunt er alleen geen vlees en vis in verpakken.

Zelf Beezwraps maken?

Je maakt in deze workshop twee bijenwasdoekjes van oud beddengoed. Wil je weten hoe we de doekjes maken en welke ingrediënten we gebruiken volg dan een workshop of koop een doe- het -lekker -zelf pakketje. Je maakt in deze workshop twee bijenwasdoekjes van oud beddengoed. Na de workshop kun je zelf de doekjes thuis maken zodat je nooit meer plastic of aluminiumfolie hoeft te gebruiken.

Wil je een workshop volgen dan kun je ons boeken, De groep bestaat uit 8 deelnemers à €25 pp. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur inclusief thee, koffie en iets lekkers. Leuk als personeelsuitje of om met een groep vrienden te doen.

Je kunt ons ook inzetten op festivals of markten,  prijs nader te bepalen.

Een paar keer per jaar maken wij zelf de doekjes, we maken hier mooie pakketjes van zodat het ook leuk is om het iemand cadeau te doen.

Pakketje S M L € 17,50
Kaasdoek XL € 10,-
Doe-het-lekker-zelf-pakket € 17,50

We hebben ook een doe –het- lekker- zelf -pakket waar alle ingrediënten en uitleg in zit om het zelf te maken.

De volledige opbrengst van de verkoop van de pakketten en de workshops gaat naar de stichting. Met jouw aankoop steun je Limoenz.


Wil je 100% katoenen beddengoed met print doneren? Graag! Neem contact met ons op via de contactgegevens op de website of kom langs bij de weggeefwinkel.